Visar 1 - 91 av 91 artiklar
 • Enkel design och kvalitets material för den moderna människan.  Fickor på båda framsidan, för att rymma händerna och mobilen. 

 • Cardigan är stickad med mönsterstickning nertill och i ärmsluten och ger ett romanitiskt uttryck. Även halsringningen är prydd av vackert mönster. Rom är bekväm och lyxig cardigan för sommarkvällarna, till fest eller för stadspromenaden. Visningsplagget är stickat i ett beige ullgarn. Längden på koftan är 56cm och ärmarna 57cm.

 • En kort snygg bolero med 3/4 - ärm som passar till många tillfällen. Visningsplagget är stickad i ett beige bomull garn. Boleron är kort 37cm med 32cm ärmar.

 • Sommar koftan är en stilren snyggis för sommaren. Koftan är slätstickad på övre delen och har bimotiv på nedre halvan. Det tunna garnet innehåller silk vilket gör att det är super fint och mindre varmt. Inspirationsplagget har långa armar och V neck formad av omlops framsida. Du har möjlighet att att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med...

 • Ulltröja med motiv. Modellen är en snyggis med fickor tvärsöver magen. Motivet är enligt en bild som barnet själv har ritat. Se gärna bland bilderna.  Just nu visas tröjan med en sol som motiv också och i lite andra färger. Tänker du på andra motiv, rita gärna din egen på http://motif.knittedforyou.com (Avgift för membership dras av när du beställer en...

 • Myssig kofta med jordgubs mönster på armarna handstickad av ett härligt alpakka, ull blandat material.  Inspirations exemplaret är designad av Izolda Veres.

 • 100% bomull fusktröja i 70 talets minne.  De är dock moderna igen och dycker upp mer och mer på både män och kvinnor.  Modellen har stor och tätt krage. Plagget bredder sig över axlarna och ner på bröstet.  Vi har några klara produkter och stickar snabbt nya i den färg som du väljer. Läs mer nere.

 • Mössa med en näsvärmare direkt på mössan, så att den bara vid behov behöver tas fram. Näsvärmaren tillåter direkt andning och kan 'gömmas' på mössan när den inte används. Se på bilderna hur den ser ut om du har den framme eller på baksidan av mössan. Här köper du mönstret till mössan, genom att lägga produkten i varukorgen.  Det går bra att beställa en...

 • En kofta med flätstickade mönster upptill och ribbstickad nederdel, som stängs med knappar och har en stor frombar krage. Denna varma jacka är idealisk som ytterplagg i övergången mellan vinter och vår. Merinoull garnet som jackan stickas med får fram den härliga känslan av att vara nertonad och välklädd. Visningsplagget är stickat i 100% beige merinoull....

 • Stilren handstickad tröja.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin. Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. Ränder och en hjärta gör den unik och annorlunda. Din.  Stickas enligt dina färgval. Se nere vilka färger som just det här garnet finns i. 

 • Ekobomull tröja med isbjörnUnderbar tröja i ljusblå med en isbjörn på designad av Maria Arnadottir.  Rund halsringning, långa ärmmuddar med ovanligt bredd anslutning vid axlarna. Short model.  

 • Ekobomull kofta med isbjörnUnderbar kofta i ljusblå med en isbjörn på designad av Maria Arnadottir.  Rund halsringning, långa ärmmuddar med ovanligt bredd anslutning vid axlarna. Modern och dagsaktuel modell.  

 • Ekobomull kofta med isbjörnUnderbar kofta i ljusblå med en isbjörn på designad av Maria Arnadottir.  Rund halsringning, långa ärmmuddar med ovanligt bredd anslutning vid axlarna. Lång model.  

 • Underbar kofta i rött designad av Maria Arnadottir.  Små hjärtor i harmonisk ordning och långa ärmuddar.  Det går att använda annat små enfärgat motif om så önskas. 

 • Tröjan är mönsterstickad med tydligt struktur och har pösiga långa ärmar. Den passar perfekt för utomhusäventyr när det är kallt. Visningsplagget är stickat i brunt 100% ekologisk ull.

 • Den här merino ull tröjan är mjuk, varm och supersnygg! Passar dig med unik smak, både man och kvinna.  Flättor från topp till tå växer i storlek. Beställbar i många härliga färger. 

 • Skogens mäktiga gröna och mjuka nyanser som representerar mossa, barr och jord djupt in i den Svenska trollskogen finns i den här läckra handstickade ulltröjan.  Modellen har stor krage och är bredd i midjan.  Passar utmärkt efter ett arbetspass med skogsröjning i det blöta ovädret!

 • Ekobomull kofta med smakfulla rosor spridda överallt.   Koftan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Jättestora rosor överallt på kropp och armar gör tröjan populärt, modernt och unik.  Mönstret på rosorna är krävande och utmanar även de skickligaste stickarna.  Du får helt enkelt vara säkert på att det inte blir någon som kommer att ha...

 • Rak kropplösning med lång krage. Armarna blir smala vid armleden.   Två paralela rader med flättor går upp på framsidan kring det geometriska mönstret i mitten. Den här tröjan är tidlös modern.   Materialet är 100%ull, som icke stickar och värmer enormt.  Kontakta oss om du vill ha en bomull variant som värmer mindre. Hitta videon längre ner på sidan. 

 • Enkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  Småa kattmotif utspritt på tröjan gör plagget speciellt.  Materialet är mjuk, värmer lite, och är inte alls stickigt. Det är ett av de mest miljövänliga material som finns. 

 • Lång svart kardigan i enkel A modell. Kardiganen har stora metal knappar hela vägen upp. Armarna bredder sig från armbågen till handleden. Enkel rund halsringning.  Stickat med mjukt bomullgarn, som gör att plagget är relativt tungt och att det värmer mindre än du skulle förvänta dig. Det är myssig att gömma sig i även på jobbet och ger ett dagsaktuelt...

 • Scarf med vackert löv mönster. Inspirations exemplaret är stickad av Krisztina Dúzs med mjuk merinoull garn. 

 • Ett mössa och halsduk set som garanterat värmer huvudet och halsen hela vintern.   Flätor går nerifrån upp parallellt hela vägen på halsduken och de blir smalare och smalare på mössan. Liten pompom ger mössan ett mer avslappnat intryck. Så mjuk att det nästan inte känns att det finns något på huvudet.   Garnet är Akiko från Louisa Harding, ett extremt...

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. Ett litet motif på fickorna gör koftan personligt.  Enkel, miljövänligt och dessutom det stickas direkt åt dig. Din beställning främjar en annan persons liv.  Välj bland färger nedan eller ta kontakt med oss för att diskutera ditt behov. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Blommorna vid axlarna är María Árnadóttirs design och ger en personlig touch till plagget. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Enkel, miljövänligt och dessutom det stickas direkt åt dig. Din beställning främjar en annan persons liv.  Välj bland färger nedan eller ta kontakt med oss för att diskutera ditt behov. 

 • Unik och elegant kardigant åt dig i business skor som vill sticka ut. Armarna är dekorrerade med enkla flättor.  Handstickad av cotton - merinoull garn.  Välj bland färgerna och färgkombinationer. 

 • Enkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En liten båt på är den lila extran som gör det här plagget unikt.   Det går att beställa modellen med en annan motif.  Det går bra om att ändra lite på modellen också. 

 • Ekobomull tröja med enkel vit motifEnkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En vit äggformad motif i mitten är det lila extra på det här plagget.  Materialet är mjuk, värmer lite, och är inte alls stickigt. Det är ett av de mest miljövänliga material som finns. 

 • Handstickad ekobomull klänning med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

 • Vändbar mössa med norskt mönster. Det kan till exempel vara vit med grön norsk mönster på ena sidan, samma mönster i vit på blå och grön grund på andra sidan. Enkelt eller färgglad det är upp till dig hur du vill ha den. Stickat av 75% ull och 25% polianmidot.

 • En annorlunda knytblusStilren handstickad tröja.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin. Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. Stickas enligt dina färgval. Se nere vilka färger som just det här garnet finns i. 

 • Ekobomull tröja med fallande diamanter.  Tröjan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp med bredd armhåll vid axlarna.  Det går att beställa modellen i andra färgkombinationer. Se längre ner vilka färger vi har av just det här ekobomull garnet.  Det går bra om att ändra lite på modellen också.

 • Ekobomull tröja med en söt och enkel katt i mittenEnkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En söt katt huvud i mitten är den lila extran på det här plagget.  Det går att beställa modellen med en annan motif i mitten.  Det går bra att ändra lite på modellen också. 

 • Mössa, infinitysjal och handvärmare handstickade av 100% tjock Ice Filzy ull. Välj bland våra ullfärger genom att klicka på den färg du gillar.  Inspirations exemplaret är designad av Izolda Veres.  Vill du sticka själv? Se mönstret här.

 • Enkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En stilig ananas i mitten är den lila extran på det här plagget.  Det går att beställa modellen med en annan motif i mitten.  Det går bra om att ändra lite på modellen också. 

 • Handstickad ekobomull klänning/långtröja med en snygg flamingo på framsidan.  Tröjan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna. Den mjuka ekobomull garnet från Debbie Bliss gör att tröjan känns mjuk och skönt mot huden. 

 • Stilren tröja med en anchare på.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin. Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.

 • Ekobomull tröja med blommor som stickas med intarsia teknik.   Tröjan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  En unik touch som ändå är inte så annorlunda utan mer en klassiker. 

 • En klassiker i ekobomull. Kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Görs med fickor också. 

 • Stilren tröja med körsbär som motiv på. De små frukterna dekorerar tröjan så att resultatet blir en häppnadsväknade annorlunda plagg, som du kanske aldrig hade trott att man kan skapa med handstickning.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna...

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Jättestora rosor överallt på kropp och armar gör tröjan populärt, modernt och unik.  Mönstret på rosorna är krävande och utmanar även de skickligaste stickarna.  Du får helt enkelt vara säkert på att det inte blir någon som kommer att ha samma tröja som du. 

 • Stilren tröja med två räv motiv på. Med motivet på blir tröjan ett personligt plagg.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. 

 • Figurnära kofta i alpacka med stickade knappar. Knapparna kan stickas i önskade färg eller vanliga knappar kan sys på om du vill. Visningsplagget är stickad i brunt garn med gröna stickade knappar och blev ommålade till några färgnyanser. Garn marknaden är jättestor så hör av dig om du är intresserad av andra färger.

 • Varm och skön merinoull kofta med stjärnor. Koftan är slätstickad med stjärnmönster vid bröstlinjen samt små hjärtor ovanpå kanterna.  Inspirationsplagget har långa armar och rundhals. Metallknapparna understrycker vintage kännslan.  Du har möjlighet att att ändra längden på ärmarna och på tröjan, eller ta kontakt med oss och beställ en helt annan...

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Småa hjärtor överallt på kropp och armar gör tröjan unik. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Små dekorativa motiv utsprida ger koftan en personlig och påskig touch. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

 • Denna varma jacka är idealisk som ytterplagg i övergången mellan vinter och vår. Merinoullgarnet som jackan stickas med får fram den härliga känslan av att vara nertonad och välklädd. Längden på visningsplagget är 72cm.

 • Ibland lever saker bara i vår fantasi. Låt oss hjälpa dig att ta fram de plaggen som du fantiserar om. Kontakta oss med din idé. Den här koftan var skissad av Andrea. Enligt hennes beskrivning och skissen förberedde vi den här underbara koftan. Garnet är Drops merinoull, vädigt mjuk och skön mot huden.

 • Figurnära kofta i alpacka med stickade knappar. Knapparna kan stickas i önskade färg eller vanliga knappar kan sys på om du vill. Visningsplagget är stickad i brunt garn med gröna stickade knappar och blev ommålade till några färgnyanser. Garn marknaden är jättestor så hör av dig om du är intresserad av andra färger.

 • En mönsterstickad kofta av boleromodell. Koftan passar utmärkt både på jobbet och på stadsutflykt. Visningsplagget har en ¾ -ärm och är stickad i grönt garn av Schachenmayr Catania. Plagget stickas med fördel av Schachenmayr Catania eller Drops Parisgarn. Glöm inte att du har möjlighet att designa din egen favorit genom att ändra längden på ärmarna och...

 • En glad oversize cardigan som är stickad i färglada färger och ¾-ärm. Flerfärgat garn ger överraskande mönster och gör koftan unik.  Flerfärgat garn finns hos många garnbutiker i väldigt högt kvalitet. Hör av dig vid interesse, så handplockar vi ett urval till dig.

 • Handstickad ekobomull tröja med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

 • Unik sängöverkast på din säng. Kan anpassas i färgval och i storlek.  Materialet är mjuk och varm merinoull eller mindre varm och mjuk bomull, enligt ditt önskemål.   Två kuddöverkast ingår.  Storleken på modellen är 180cm x 200cm. 

 • Stilren tröja med en söt fågel i scarf och mössa som motiv på. Med motivet på blir tröjan en häpnadsväckande annorlunda plagg, som du kanske aldrig hade trott att man kan skapa med handstickning.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. 

 • Nu hade vi eran att sticka ett par byxor åt en kreativ kund.  Byxorna är stickade av mörkgrå merinoull garn, med ett mönster där rutor och streckor varieras i ett attraktive repetition.  Mönstret bidrar till att byxorna håller form och längd längre.   

 • Stilren tröja med snygg motiv på, är perfekt plagg för en unik person. Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.  Du har möjlighet att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med oss och beställ ett helt annat favorit plagg!  

 • Tröjan har halvlånga ärmar med rund halsringning och mönsterstickad i ärmavsluten, mudden och vid halsen. Snygg och enkel för en bekväm vardag. Visningsplagget är stickad i ett blått garn med mindre bra kvalitet. Vi rekommenderar därför med naturgarn till exempel bomull eller ull istället. Det blir mer hållbart och ger en bättre känsla mot huden.

 • Tröja för dig med känsla för beauty och kvalitet.  Tröjan är stickad enligt ett traditionelt nordiskt mönster, som heter Mariusgenser. Den gråa bas färgen fortsätts från bröst uppåt med ett nordiskt mönster som kombinerar vit och gråt i ett harmoniskt helhet. Den röda kanten vid halsen ger tröjan en unik avslutning.  

 • Mjuk bomulltröja med båthalsringning och vida, korta armar.  Mönsterstickade rutor med löv och hålmönster ger det gröna plagget ett unik integritet.  Visningsplagget är stickad i grönt bomullsgarn och är 56 cm lång. Och ärmarna 20 cm.

 • Stilren tröja med lekande ekorrar och hjärtor som motiv på. Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.  Du har möjlighet att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med oss och beställ ett helt annat favorit plagg!  

 • Debbie Bliss eko bomull tröja/klänning med fina detaljer. Klänningen når ovanpå knäna och har ett brett kant med resårstickning. Nacken är enkel rund nack enligt kundens önskemål.  Vi stickar din variant enligt dina önskemål. 

 • Vacker klänning med harmoniska flättor. Flättorna börjar längst nerifrån med jämna mellanrum och närmar varandra vid midjan för att sedan fortsätta tillsammans ända upp till halsen.  Garnet är ett blandgarn med ull. Originala färgen är den gröna.  Vi hittar garn i alla färger. Kontakta oss och berätta gärna vilket färg du önskar. 

 • Vacker sommarklänning med spännande, läcker och modern mönster.  Klänningen är stickad av bomull garn och är beställbart i nästan alla färger.

 • Stilren tröja med snygg julmotiv på, är perfekt plagg för en unik jul. Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.  Du har möjlighet att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med oss och beställ ett helt annat favorit plagg!  

 • Supermjuk och tätt luddig angora klänning för dig som längtar efter ett lyxigt och unikt plagg.  Klänningen når ovanpå knäna och har ett brett kant med resårstickning. Den stickades med mycket långa armar också. Nacken är enkel rund nack enligt kundens önskemål.  Vi stickar din variant enligt dina önskemål. 

 • Shysst sommarklänning med sommarens mönster från Knitted for You.  De stora håll mellan bär mönstren gör klänningen unik och sommarlik.  Klänningen på bilden är en klassisk klänning modell ner till knäna.  Det går så klart att beställa andra modeller med samma mönster och garnet finns i många färger. Hör av dig om ditt behov. 

 • Scarf för en lyxig vardag. Designad och handstickad av Klari med 75% ull 15%akril garn.

 • Handstickat kjol stickat av bomul garn. Kjolen fick namnet ifrån ön Kos och är en variant av 'Turkie' serien.

 • Fin alpaka scarf för en lyxig vardag. Designad och handstickad av Klari.

 • Scarfen med löv motiv ger värme och en vacker balans till din stil.

 • Poncho, scarf, bolero och väst i ett. Beroende på hur du sätter på knapparna kan du ha på dig en poncho, scarf, bolero eller väst. Plagget stickades i det supermjuka Drops merino ull-garnet och kan beställas i många olika färger. Dubbla knappar gör plagget extra unikt och spännande. Välkommen med din beställning.

 • Mjuk sommar poncho som ger stil och lite värme.   Det extremt mjuka drops merino ull garnet gör att ponchon sticks inte alls. Garnet är Oeko-Tex® certifierad och tillverkad i EU. Ponchon stickas direkt åt dig med hänsyn till dina specifika önskemål.  

 • Ett plagg som kan varieras, ena dagen en varm och härlig scarf, nästa dag en bolero eller väst! Scarfen har dubbelsidiga knappar, så att du kan ha olika knappar på framsidan beroende på din lust.

 • Snygg och enkel bomull tröja kan beställas med motiv på framsidan enligt önskemål. Hur kommer ditt motiv att se ut? Använd vårt motivsamlingsida för att skapa ditt motiv. Du är alltid välkommen att kontakta oss på katalin@knittedforyou.com

 • Tröjan har extra långa ärmar med kantig halsringning, och mönsterstickad nederdel och ärmslut. Tröjan ingår i 'Turkie' serien. Visningsplagget har extra långa ärmar och är stickad i beige bomull. Tröjan är 56cm lång med 58cm långa ärmar.

 • Små hålmönster både fram och bak gör denna topp unik. Se även en längre variant av samma tröja här. Stickas i Schachenmayr Catania eller Drops Parisgarn, beroende på vilken färg du är efter.

 • Tröja med vågliknande mönster och korta holkärmar. Visningsplagget är stickad i orange 100% bomull garn. Du har möjlighet att ändra både längd på tröja och ärmar.

 • Lång topp med nerdragbar nacke. Små hålmönster både fram och bak gör denna topp unik. Se även en kortare variant av samma tröja här.

 • Mjuk kortärmad randig tröja i en modell med lyxigt sjömansinspirerad till dig som gillar det unika. Ärm- och tröjsluten har band som kan knytas till rosett. Visnings plagget är virkad i grå Cotton Viscose garn och vit Cotton light bomull garn från Drops.

 • Klassisk islandströja Här är en klassisk islandströja som är ett måste i varje garderob. Tröjan stickas utan några sömmar och är ett perfekt stickverk. Visningsplagget är stickat i grått, brunt och vitt 100% ekologisk ullgarn.  

 • En snygg blommig klänning för din vår- och höstgarderob. På bilden är övre delen vit och nedre delen med gråblå nyans och svarta blommor på. Du kan själv välja hur lång både överdel och underdel du önskar. Överdel mäter du från axlarna och ner till din stuss. Nederdel från stuss och så långt ner du vill ha den.

 • Känner du för att skämma bort dig själv lite? Visby klänning ger form til kroppen med figurnära överdel. Exempel plagget är stickad av Krisztina i gammalrosa bomull garn och är M storlek. Titta gärna hur det kommer att se ut med andra färgval. Beställ din favorit för en personlig look.

 • Snygg vardagsklänning av bomull. Vi stickar direkt åt dig, hör gärna av dig om speciella önskemål!

 • Snygg liten kofta i mjuk bomull garn.  Samma kofta kan beställas i ekobomull, bomull, bambu och merinoull garn också. Vi stickar den i din färg och storlek. Hör av dig vid interesse. Stickad och designad av Margareta.  Priset gäller upp til 96 storlek. 

 • Snygg flicktröja i röd alpacka med blommönster på.Vi stickar den i din färg och storlek. Hör av dig vid interesse. Stickad och designad av Margareta.  Priset gäller upp til 102 storlek. 

 • Virkad mössa, med en blomma som går att placeras vart man vill. Det passar till kvinnor i alla åldrar.

 • Pandamössa Syskonmössor som liknar en panda, stickad av 100% merino ull. Välj barnens favorit färger här.

 • Läcker scarf Scarfen är stickad i alpackagarn vilket gör den mjuk och härlig. Se färger och materialutbud här. Hör av dig om du ha andra önskemål.

Visar 1 - 91 av 91 artiklar
Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter