Visar 1 - 39 av 39 artiklar
 • Ulltröja med motiv. Modellen är en snyggis med fickor tvärsöver magen. Motivet är enligt en bild som barnet själv har ritat. Se gärna bland bilderna.  Just nu visas tröjan med en sol som motiv också och i lite andra färger. Tänker du på andra motiv, rita gärna din egen på http://motif.knittedforyou.com (Avgift för membership dras av när du beställer en...

 • Stilren handstickad tröja.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin. Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. Ränder och en hjärta gör den unik och annorlunda. Din.  Stickas enligt dina färgval. Se nere vilka färger som just det här garnet finns i. 

 • Ekobomull tröja med isbjörnUnderbar tröja i ljusblå med en isbjörn på designad av Maria Arnadottir.  Rund halsringning, långa ärmmuddar med ovanligt bredd anslutning vid axlarna. Short model.  

 • Ekobomull kofta med isbjörnUnderbar kofta i ljusblå med en isbjörn på designad av Maria Arnadottir.  Rund halsringning, långa ärmmuddar med ovanligt bredd anslutning vid axlarna. Lång model.  

 • Tröjan är mönsterstickad med tydligt struktur och har pösiga långa ärmar. Den passar perfekt för utomhusäventyr när det är kallt. Visningsplagget är stickat i brunt 100% ekologisk ull.

 • Den här merino ull tröjan är mjuk, varm och supersnygg! Passar dig med unik smak, både man och kvinna.  Flättor från topp till tå växer i storlek. Beställbar i många härliga färger. 

 • Skogens mäktiga gröna och mjuka nyanser som representerar mossa, barr och jord djupt in i den Svenska trollskogen finns i den här läckra handstickade ulltröjan.  Modellen har stor krage och är bredd i midjan.  Passar utmärkt efter ett arbetspass med skogsröjning i det blöta ovädret!

 • Rak kropplösning med lång krage. Armarna blir smala vid armleden.   Två paralela rader med flättor går upp på framsidan kring det geometriska mönstret i mitten. Den här tröjan är tidlös modern.   Materialet är 100%ull, som icke stickar och värmer enormt.  Kontakta oss om du vill ha en bomull variant som värmer mindre. Hitta videon längre ner på sidan. 

 • Enkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  Småa kattmotif utspritt på tröjan gör plagget speciellt.  Materialet är mjuk, värmer lite, och är inte alls stickigt. Det är ett av de mest miljövänliga material som finns. 

 • Ekobomull tröja med enkel vit motifEnkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En vit äggformad motif i mitten är det lila extra på det här plagget.  Materialet är mjuk, värmer lite, och är inte alls stickigt. Det är ett av de mest miljövänliga material som finns. 

 • En annorlunda knytblusStilren handstickad tröja.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin. Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. Stickas enligt dina färgval. Se nere vilka färger som just det här garnet finns i. 

 • Ekobomull tröja med fallande diamanter.  Tröjan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp med bredd armhåll vid axlarna.  Det går att beställa modellen i andra färgkombinationer. Se längre ner vilka färger vi har av just det här ekobomull garnet.  Det går bra om att ändra lite på modellen också.

 • Ekobomull tröja med en söt och enkel katt i mittenEnkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En söt katt huvud i mitten är den lila extran på det här plagget.  Det går att beställa modellen med en annan motif i mitten.  Det går bra att ändra lite på modellen också. 

 • Enkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En stilig ananas i mitten är den lila extran på det här plagget.  Det går att beställa modellen med en annan motif i mitten.  Det går bra om att ändra lite på modellen också. 

 • Handstickad ekobomull klänning/långtröja med en snygg flamingo på framsidan.  Tröjan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna. Den mjuka ekobomull garnet från Debbie Bliss gör att tröjan känns mjuk och skönt mot huden. 

 • Stilren tröja med en anchare på.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin. Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.

 • Ekobomull tröja med blommor som stickas med intarsia teknik.   Tröjan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  En unik touch som ändå är inte så annorlunda utan mer en klassiker. 

 • Stilren tröja med körsbär som motiv på. De små frukterna dekorerar tröjan så att resultatet blir en häppnadsväknade annorlunda plagg, som du kanske aldrig hade trott att man kan skapa med handstickning.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna...

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Jättestora rosor överallt på kropp och armar gör tröjan populärt, modernt och unik.  Mönstret på rosorna är krävande och utmanar även de skickligaste stickarna.  Du får helt enkelt vara säkert på att det inte blir någon som kommer att ha samma tröja som du. 

 • Stilren tröja med två räv motiv på. Med motivet på blir tröjan ett personligt plagg.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. 

 • Handstickad ekobomull tröja med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

 • Stilren tröja med en söt fågel i scarf och mössa som motiv på. Med motivet på blir tröjan en häpnadsväckande annorlunda plagg, som du kanske aldrig hade trott att man kan skapa med handstickning.  Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa. 

 • Stilren tröja med snygg motiv på, är perfekt plagg för en unik person. Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.  Du har möjlighet att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med oss och beställ ett helt annat favorit plagg!  

 • Tröjan har halvlånga ärmar med rund halsringning och mönsterstickad i ärmavsluten, mudden och vid halsen. Snygg och enkel för en bekväm vardag. Visningsplagget är stickad i ett blått garn med mindre bra kvalitet. Vi rekommenderar därför med naturgarn till exempel bomull eller ull istället. Det blir mer hållbart och ger en bättre känsla mot huden.

 • Tröja för dig med känsla för beauty och kvalitet.  Tröjan är stickad enligt ett traditionelt nordiskt mönster, som heter Mariusgenser. Den gråa bas färgen fortsätts från bröst uppåt med ett nordiskt mönster som kombinerar vit och gråt i ett harmoniskt helhet. Den röda kanten vid halsen ger tröjan en unik avslutning.  

 • Mjuk bomulltröja med båthalsringning och vida, korta armar.  Mönsterstickade rutor med löv och hålmönster ger det gröna plagget ett unik integritet.  Visningsplagget är stickad i grönt bomullsgarn och är 56 cm lång. Och ärmarna 20 cm.

 • Stilren tröja med lekande ekorrar och hjärtor som motiv på. Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.  Du har möjlighet att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med oss och beställ ett helt annat favorit plagg!  

 • Debbie Bliss eko bomull tröja/klänning med fina detaljer. Klänningen når ovanpå knäna och har ett brett kant med resårstickning. Nacken är enkel rund nack enligt kundens önskemål.  Vi stickar din variant enligt dina önskemål. 

 • Stilren tröja med snygg julmotiv på, är perfekt plagg för en unik jul. Stickades av den supermjuka Drops merinoull och är tvättbar i maskin.  Tröjan är slätstickad med tunna resårstickade kanter. Nacken är rund och armarna långa.  Du har möjlighet att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med oss och beställ ett helt annat favorit plagg!  

 • Supermjuk och tätt luddig angora klänning för dig som längtar efter ett lyxigt och unikt plagg.  Klänningen når ovanpå knäna och har ett brett kant med resårstickning. Den stickades med mycket långa armar också. Nacken är enkel rund nack enligt kundens önskemål.  Vi stickar din variant enligt dina önskemål. 

 • Poncho, scarf, bolero och väst i ett. Beroende på hur du sätter på knapparna kan du ha på dig en poncho, scarf, bolero eller väst. Plagget stickades i det supermjuka Drops merino ull-garnet och kan beställas i många olika färger. Dubbla knappar gör plagget extra unikt och spännande. Välkommen med din beställning.

 • Tröjan är ärmlös med V-ringad halsringning. Den passar utmärkt både till kjol och jeans. Visningsplagget är stickad i beige Drops bomull-lin garn. Tröjan är 56 cm lång.

 • Snygg och enkel bomull tröja kan beställas med motiv på framsidan enligt önskemål. Hur kommer ditt motiv att se ut? Använd vårt motivsamlingsida för att skapa ditt motiv. Du är alltid välkommen att kontakta oss på katalin@knittedforyou.com

 • Tröjan har extra långa ärmar med kantig halsringning, och mönsterstickad nederdel och ärmslut. Tröjan ingår i 'Turkie' serien. Visningsplagget har extra långa ärmar och är stickad i beige bomull. Tröjan är 56cm lång med 58cm långa ärmar.

 • Små hålmönster både fram och bak gör denna topp unik. Se även en längre variant av samma tröja här. Stickas i Schachenmayr Catania eller Drops Parisgarn, beroende på vilken färg du är efter.

 • Tröja med vågliknande mönster och korta holkärmar. Visningsplagget är stickad i orange 100% bomull garn. Du har möjlighet att ändra både längd på tröja och ärmar.

 • Lång topp med nerdragbar nacke. Små hålmönster både fram och bak gör denna topp unik. Se även en kortare variant av samma tröja här.

 • Mjuk kortärmad randig tröja i en modell med lyxigt sjömansinspirerad till dig som gillar det unika. Ärm- och tröjsluten har band som kan knytas till rosett. Visnings plagget är virkad i grå Cotton Viscose garn och vit Cotton light bomull garn från Drops.

 • Klassisk islandströja Här är en klassisk islandströja som är ett måste i varje garderob. Tröjan stickas utan några sömmar och är ett perfekt stickverk. Visningsplagget är stickat i grått, brunt och vitt 100% ekologisk ullgarn.  

Visar 1 - 39 av 39 artiklar
Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter