Visar 1 - 27 av 27 artiklar
 • Enkel design och kvalitets material för den moderna människan.  Fickor på båda framsidan, för att rymma händerna och mobilen. 

 • Cardigan är stickad med mönsterstickning nertill och i ärmsluten och ger ett romanitiskt uttryck. Även halsringningen är prydd av vackert mönster. Rom är bekväm och lyxig cardigan för sommarkvällarna, till fest eller för stadspromenaden. Visningsplagget är stickat i ett beige ullgarn. Längden på koftan är 56cm och ärmarna 57cm.

 • En kort snygg bolero med 3/4 - ärm som passar till många tillfällen. Visningsplagget är stickad i ett beige bomull garn. Boleron är kort 37cm med 32cm ärmar.

 • Sommar koftan är en stilren snyggis för sommaren. Koftan är slätstickad på övre delen och har bimotiv på nedre halvan. Det tunna garnet innehåller silk vilket gör att det är super fint och mindre varmt. Inspirationsplagget har långa armar och V neck formad av omlops framsida. Du har möjlighet att att ändra längden på ärmarna och tröja eller ta kontakt med...

 • Myssig kofta med jordgubs mönster på armarna handstickad av ett härligt alpakka, ull blandat material.  Inspirations exemplaret är designad av Izolda Veres.

 • En kofta med flätstickade mönster upptill och ribbstickad nederdel, som stängs med knappar och har en stor frombar krage. Denna varma jacka är idealisk som ytterplagg i övergången mellan vinter och vår. Merinoull garnet som jackan stickas med får fram den härliga känslan av att vara nertonad och välklädd. Visningsplagget är stickat i 100% beige merinoull....

 • Ekobomull kofta med isbjörnUnderbar kofta i ljusblå med en isbjörn på designad av Maria Arnadottir.  Rund halsringning, långa ärmmuddar med ovanligt bredd anslutning vid axlarna. Modern och dagsaktuel modell.  

 • Underbar kofta i rött designad av Maria Arnadottir.  Små hjärtor i harmonisk ordning och långa ärmuddar.  Det går att använda annat små enfärgat motif om så önskas. 

 • Ekobomull kofta med smakfulla rosor spridda överallt.   Koftan har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Jättestora rosor överallt på kropp och armar gör tröjan populärt, modernt och unik.  Mönstret på rosorna är krävande och utmanar även de skickligaste stickarna.  Du får helt enkelt vara säkert på att det inte blir någon som kommer att ha...

 • Lång svart kardigan i enkel A modell. Kardiganen har stora metal knappar hela vägen upp. Armarna bredder sig från armbågen till handleden. Enkel rund halsringning.  Stickat med mjukt bomullgarn, som gör att plagget är relativt tungt och att det värmer mindre än du skulle förvänta dig. Det är myssig att gömma sig i även på jobbet och ger ett dagsaktuelt...

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. Ett litet motif på fickorna gör koftan personligt.  Enkel, miljövänligt och dessutom det stickas direkt åt dig. Din beställning främjar en annan persons liv.  Välj bland färger nedan eller ta kontakt med oss för att diskutera ditt behov. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Blommorna vid axlarna är María Árnadóttirs design och ger en personlig touch till plagget. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Enkel, miljövänligt och dessutom det stickas direkt åt dig. Din beställning främjar en annan persons liv.  Välj bland färger nedan eller ta kontakt med oss för att diskutera ditt behov. 

 • Unik och elegant kardigant åt dig i business skor som vill sticka ut. Armarna är dekorrerade med enkla flättor.  Handstickad av cotton - merinoull garn.  Välj bland färgerna och färgkombinationer. 

 • Enkel ekobomull tröja har rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Rak kropp lösning med långa armhållar vid axlarna.  En liten båt på är den lila extran som gör det här plagget unikt.   Det går att beställa modellen med en annan motif.  Det går bra om att ändra lite på modellen också. 

 • En klassiker i ekobomull. Kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Görs med fickor också. 

 • Figurnära kofta i alpacka med stickade knappar. Knapparna kan stickas i önskade färg eller vanliga knappar kan sys på om du vill. Visningsplagget är stickad i brunt garn med gröna stickade knappar och blev ommålade till några färgnyanser. Garn marknaden är jättestor så hör av dig om du är intresserad av andra färger.

 • Varm och skön merinoull kofta med stjärnor. Koftan är slätstickad med stjärnmönster vid bröstlinjen samt små hjärtor ovanpå kanterna.  Inspirationsplagget har långa armar och rundhals. Metallknapparna understrycker vintage kännslan.  Du har möjlighet att att ändra längden på ärmarna och på tröjan, eller ta kontakt med oss och beställ en helt annan...

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Småa hjärtor överallt på kropp och armar gör tröjan unik. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna.  Små dekorativa motiv utsprida ger koftan en personlig och påskig touch. 

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

 • Denna varma jacka är idealisk som ytterplagg i övergången mellan vinter och vår. Merinoullgarnet som jackan stickas med får fram den härliga känslan av att vara nertonad och välklädd. Längden på visningsplagget är 72cm.

 • Ibland lever saker bara i vår fantasi. Låt oss hjälpa dig att ta fram de plaggen som du fantiserar om. Kontakta oss med din idé. Den här koftan var skissad av Andrea. Enligt hennes beskrivning och skissen förberedde vi den här underbara koftan. Garnet är Drops merinoull, vädigt mjuk och skön mot huden.

 • Figurnära kofta i alpacka med stickade knappar. Knapparna kan stickas i önskade färg eller vanliga knappar kan sys på om du vill. Visningsplagget är stickad i brunt garn med gröna stickade knappar och blev ommålade till några färgnyanser. Garn marknaden är jättestor så hör av dig om du är intresserad av andra färger.

 • En mönsterstickad kofta av boleromodell. Koftan passar utmärkt både på jobbet och på stadsutflykt. Visningsplagget har en ¾ -ärm och är stickad i grönt garn av Schachenmayr Catania. Plagget stickas med fördel av Schachenmayr Catania eller Drops Parisgarn. Glöm inte att du har möjlighet att designa din egen favorit genom att ändra längden på ärmarna och...

 • En glad oversize cardigan som är stickad i färglada färger och ¾-ärm. Flerfärgat garn ger överraskande mönster och gör koftan unik.  Flerfärgat garn finns hos många garnbutiker i väldigt högt kvalitet. Hör av dig vid interesse, så handplockar vi ett urval till dig.

 • Handstickad ekobomull kofta med rund halsringning och extralånga resår vid armarna. 

Visar 1 - 27 av 27 artiklar
Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter