Kvalitet och ansvar

Vi vill så klart att du som vår klient känner dig väl omhändertagen. Våra produkter produceras direkt åt dig och stickas av olika personer i Europa. Alla våra produkter blir därmed olika. De skilljer sig inte bara p.g.a. ditt val av material, färg och modell, utan även av stickarens handstil.

Köpvillkor

Vi är noga med att följa alla dina önskemål när vi stickar din tröja.

Vi är medvetna om att det är inte så lätt att hitta rätt material, och tröjan som du beställer med ett annat material kan skilja sig ifrån den som du såg på vår produkt bild. Vi arbetar med att ge dig tillräkligt med information och bilder för att underlätta ditt val.

Skulle du ändå inte gilla din skräddarsydda tröja när den kommer fram ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt och inom 2 veckor. Då ger vi pengarna tillbaka så snart tröjan anlent till vårt kontor. Det är du som står för retur och embalaj kostnaderna.

Skulle du råka ut för andra problem så som försenat eller förlorat paket tar vi på oss kostnaderna och ger dig pengarna tillbaka.

Bilder och mönster

Vi stickar gärna baserad på inskickade bild och mönster också. Vi använder dessa enbart för att sticka för den enskilda kunden baserad på de. Det blir en stickare och en administratör som ser bilderna och mönstren. Kunden har ansvaret över att ha rättigheter (upphovsrätt) till bild och mönster samt mönster på bilden.

Kunden är medveten om att stickning med annat garn än på bild eller i mönsterbeskrivning kan ge något annorlunda resultat. 

Betalningssätt

Vi erbjuder trygg betalning med Pay Pal och med faktura.

Leverans

Vi strävar efter att skicka din tröja till dig inom 3 veckor. Allt vi gör är handgjort direkt åt dig. Vi behöver beställa materialet efter det att din beställning kommer fram till oss. Det är först när materialet kommit fram som vi kan börja sticka. Att sticka en tröja tar 3 - 4 dagars heltids arbete. Våra stickare gör detta för det mesta som ett komplement till sitt vanliga arbete och tar på sig att vara klara inom 2 veckors tid.

Med hänsyn till alla hinder som vi kan se, säger vi att vi garanterar att din beställning är på väg till dig inom 8 veckor.

Leveranssätt

För närvarande skickar vi din tröja med posten. Önskar du någon annan leveransform ska du ange det i din beställning. Extra kostnader kan medfölja i så fall.

 


Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter