Hej

Min vision med Knitted for You är en websida där du kan designa dina kläder för att sticka själv eller för att beställa ifrån vårt sticknetvärk.

Tänk att med enkla klick kan du omvandla en enkel tröjmodell till drömtröjan. Spännande eller hur?

Idag har jag två websidor. Här på knittedforyou.se erbjuder jag unika, handstickade plagg i färger, material och storlekar som passar dig. Vi stickar åt dig enligt önskemål.

På min andra sida, http://motif.knittedforyou.com förenklar jag åt dig att skapa motiv och sticka den. Kolla gärna, vi har en massa inspirations motiv också. Så klart det går bra att beställa färdigt plagg med motiv, om du inte stickar själv.

Det kan passa dig att beställa ifrån oss även om:

  • du vill ha något unikt som du inte hittar i butik.
  • Du tycker att det är mysigt att ha stickat på sig.
  • Du har hänsyn på miljön och vill ha miljövänligt produktion och material. Vi har tillgång till ekogarn (stor utbud av ekobomull, men även ull är tillgänglig). Med behovsanpassad produktion vi tar miljön på störst allvar.
  • Visst är det mysigt när det syns att man hör ihop! Vi stickar gärna liknande plagg till exempelvis mamma och barn, syskon och kompisar.
  • Du har fastnat för ett färg eller material och förebilder dig något av just den färg/material. Vi köper in garn enligt önskemål.

Hur ser processen ut?

Vi arbetar i nära samarbete med skickliga stickare och kan därför erbjuda helt unika plagg enligt dina önskemål, eller så kan du välja mellan våra olika motiv.

Du kontaktar mig, på katalin@knittedforyou.com.

Vi sampratar om din behov och våra möjligheter att hjälpa dig.

En stickare ifrån vårt sticknetvärk beställer materialet och stickar.

Du får din önskeplagg i handen inom 3 - 8 veckor.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vårt team

Katalin Szász

Kreativ chef

+46 736 72 10 73

Jag utvecklar Knitted For You för att jag själv älskar stickade plagg och min tid räcker inte till att sticka de plagg jag önskar.

Det finns många hobby stickare världen över som älskar att sticka och lägger fritiden på att göra det. Till exempel studenter, pensionärer och de som pendlar långt till arbete. Det är de som jag kopplar ihop med dig som beställer ett plagg. På så sätt bidrar varje beställning till ett bättre liv genom ökad inkomst. Stickning bidrar dessutom till stickarens välbefinnande.

Tveka alltså inte, beställ din handstickade plagg redan idag.

Izolda Veres

Fotograf och stickare

Izolda är en kreativ stickare och garnälskare. Hon är också en jätteduktig fotograf. Hon hjälper med praktiska detaljer, fotografering, bild bearbetning. Ofta är det hon som hittar den rätt garn till ditt plagg. Hon har gått igenom och kartlagt de flesta garnafärrers utbud, så att vi lättare hittar vad vi behöver till olika projekt.

Vilken typ av material tycker du om? Hör av dig så hjälper vi med att hitta rätt garn till ditt projekt.

Vårt stickarnätverk växer kontinuerligt. Läs mer om vem som stickar.

Annat

Visat intresse från flera håll bidrar till att shoppen byggs upp med glädje och drivkraft.

Våren 2014 deltog jag med Knitted for You i Venture Cup-tävlingen och blev utvald till nominering. Vilket med tanke på vilka andra som tävlade är en jättesak, tycker jag.

Idag är jag del av Creative plot hos Ideon Innovation och deltar i mentorprogrammet hos Almi företagspartner.

Motivssamlingssidan fick förstudiemedel från Almi innovation och Knitted for You deltog på Maxa Malmös final också.

Knitted for You är med i Ideon Innovation Creative Plot


Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter