{* faceook event kod for pixel code*}{* faceook event kod for pixel code ends*}

Knitted for Yous stickarnetvärk

Knitted for You samarbetar med duktiga hantverkare som behärskar alla sticktekniker vi kan tänka på. Visa är duktiga på flätor och kluriga mönster andra är duktiga i att sticka med flera färger. 
Vi har samlat våra krav, vi har testat och vi har förstärkt några kvinnors stickningsteknik. 
Så att idag vi har några mycket duktiga kvinnor i Sverige och i Ungern som gärna stickar åt dig också. 
Knitted for You står för att våra plagg verkligen ska uppfylla dina krav på storlek, model och färg samt våra krav på kvalitet. 
De som stickar idag är alla i åldrarna 30-65 år och har det gemensamt att man älskar att sticka och virka. Alla har vanliga jobb och gör det här på sin fritid. 
 
Här är några av kvinnorna som vi gärna vänder oss med en ny beställning. 
Krisztina Duzs
Krisztina är en underbar stickare. Hon klurar ut mycket på egen hand och hon är duktig på att följa beskrivningar också. Hon stickar såväl med flera färger som med en färg. Hon har stickat mestadel av våra isländska och flerfärgade tröjor. Hon vågar fråga när något är oklart och hon föreslår annat om hon tycker att det blir bättre på ett annat sätt. 
 
Stickaren Csilla Kiss.
 
Csilla Kiss
"Jag stickar varje dag vinter och sommar. Jag stickar gärna efter mönster eller skapar egna mönster. Jag gillar utmaningar och det får gärna vara något utmanande.”

 

Csilla är 39 år gammal och bor i Ungern. Hon är jätteduktig på flätor och stickar exakt storlek med olika enfärgade mönster. Hon jobbar som ekonom och stickar på alla lediga stunder.

 

Gabi Kasza 
"Med hjälp av min mormor stickade jag min första scarf vid 6 -7 års ålder”. 

 

Gabi är 47 år, utbildad ekonom och har ett stort intresse för hantverk.

Hon stickar till hela familjen och är en av våra snabbaste stickare. Hon är duktig på sticktekniker och vill gärna utvecklas och lära nytt.


 

Bori W. Kovács 

Har över 40 års erfarenhet av stickning. Drev garnaffär i centrala Budapest och har jobbat för Ungerns största sticktidning Pulli. Idag är hon pensionerad och stickar för Knitted For You.

Alla som vill är välkommen att vara med i Knitted for You sticknetvärk. Vi finns för att stödja och lyfta kvinnor som är duktiga på hantverk. Vi visar vad som behövs och de tar på sig ett projekt när de har möjlighet att sticka. 
Vi testar kvinnorna med ett första test projekt för att se vart deras stickning tecknik ligger. Därefter får de tillgång till de beställningar som passar den nivån som de är på. 
På detta sätt står Knitted for You för hållbara kläder som skapas på ett socialt stödjande sätt. Fair trade. 


Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter