Alla våra plagg är olika. Vi köper garn beroende på de önskemål som du har för ditt plagg. 

Garnet kan vara allt från angora till cashmere, ull, bomull, bambu, lin, silk, mohair osv. Garnet kan vara mjuk eller hårt, tunn eller tjock. De flesta garn finns i många olika färger ofta i 20 - 40 nyanser. Vi köper in garn ifrån olika online butiker baserad på vad vi och du tror att kommer att passa bäst till just ditt plagg. 

Under åren fick vi jobba med många härliga garntyper. 

Här kan du hitta de garnbutiker som vi redan handlat hos och som vi gärna rekommenderar dig också. 

www.sandnesgarn.no - Sandnes garn är ett mycket bra garnkvalitet, med bredd sortiment av naturgarn. 

www.boutondor.com (Fr) - en fransk butik med högkvalitativa garnsortertiment. Anny Blatt angora garn både prestige och super är högt uppskattad av våra kunder. 

www.garnstudio.com - Drops garn har vi arbetat mycket med. Drops har ett bredd utbud av garn med bra kvalitet och oftast Oeko-Tex® certificerad. I och med att de finns i hela Europa det är lättast att köpa in garn från Garnstudio/Drops oberoende vart stickaren bor.

www.yllotyll.com - de har bredd utbud av olika mycket goda garnmärken. Debbie Bliss, Louisa Harding, Järbo, Rowan, Viking, Schachenmayr, Schulana men också Drops och Sandnes garn kan köpas från de. Varmt rekommenderad. 

www.hippstick.se - Snabb leverans och bra sortiment. Onion, Esther, Catania, Kalinka finns hos de. 

https://shop.madelinetosh.com (En) - är ett mycket känd garnmärke, som tillhör också våra favoriter. 

www.loveknitting.com (En) - de har kanske störst utbud av garn och en bra sortering för att hitta rätt. De har dessutom ofta bra rabater också. 


Facebook Google LinkedIn Pinterest Twitter